НачалоКомплект модел за сглобяване, Revell, Aston Martin DB5, James Bond 007 Goldfinger, 122 части
Комплект модел за сглобяване, Revell, Aston Martin DB5, James Bond 007 Goldfinger, 122 части-25%

Комплект модел за сглобяване, Revell, Aston Martin DB5, James Bond 007 Goldfinger, 122 части

Код: R05653
Revell
109.90лв 82.43лв
Спестявате 27.47лв
Налично
Пол: М
Възраст: над 10г.
1:24 Aston Martin DB5, James Bond 007 Goldfinger Easy-click система за сглобяване без лепило

Почувствайте се като таен агент с нашия моделен комплект Aston Martin DB5! В мащаб 1:24, с 122 части и дължина 206 мм, този комплект е задължителен за всеки фен на Бонд. Комплектът е много детайлен и имитира реалистичния дизайн на Aston Martin DB5, управляван в Goldfinger, третият филм за Джеймс Бонд. Оборудван с препоръка за възраст 10+, този модел е подходящ за млади и стари ентусиасти в конструирането на модели.

Обхват на доставка:
Комплект пластмасов модел (несглобен)
Илюстрирани, многоезични инструкции за изграждане
Ваденки
Стикери
Основни цветове (Revell Aqua Color)
Четка за рисуване
постер

Специални характеристики на този комплект са взаимозаменяемите екстри, които могат да се удължават или прибират, като например бронираната преграда на резервоара или картечниците. В допълнение, колелата на модела могат да се въртят, а различни стикери и стикери позволяват моделът да бъде индивидуално проектиран.
Този комплект е подходящ както за начинаещи, така и за опитни създатели на модели и предлага часове забавление в изработката. Това е перфектният подарък за фенове на Бонд или колекционери на модели на автомобили и може да бъде изложен в изложба или колекция, след като бъде създаден.
Специални функции:
В допълнение към изключително детайлната реплика на Aston Martin DB5, този комплект също така съдържа различни екстри, които се виждат в оригиналната версия на автомобила от Goldfinger. Тези функции добавят допълнително забавление към изграждането и ви позволяват да персонализирате вашия модел по ваш вкус.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави