НачалоСглобяем модел, Revell, 1953 Corvette Roadster, 91 части
Сглобяем модел, Revell, 1953 Corvette Roadster, 91 части-25%

Сглобяем модел, Revell, 1953 Corvette Roadster, 91 части

Код: R07718
Revell
74.90лв 56.18лв
Спестявате 18.72лв
Налично
Пол: М
Възраст: над 12г.
Завръщане към корените: 1953 Corvette Roadster - Много подробен комплект модел в мащаб 1:24!
Удовлетворете страстта си към класическите автомобили с нашия верен комплект модел на Corvette Roadster 1:24 от 1953 г.! Този висококачествен пластмасов комплект включва 91 части, за да създаде зашеметяващо пресъздаване на първия Corvette, произведен преди 70 години. С дължина 177 мм и се препоръчва за възраст над 12 години, този комплект е перфектен за всички възрасти, които искат да подобрят уменията си за изграждане на модели.

Обхват на доставка:
Нашият изчерпателен комплект включва всички необходими части и аксесоари за вярно пресъздаване на Corvette Roadster от 1953 г. Открийте очарованието в детайли с отделен, подвижен капак и шестцилиндров двигател от няколко части. Включените хромирани части като джанти, предно стъкло, брони и решетка придават на модела автентичния блясък на отминалите времена. В допълнение, комплектът включва илюстрирани, многоезични инструкции и стикери за персонализиране на модела.

Нашият комплект модели е насочен както към автомобилните ентусиасти, така и към моделите. Подробните стъпки в инструкциите го правят подходящ за начинаещи, докато опитните моделисти ще оценят предизвикателството и точността. Този модел е идеален за изложби, колекции или дори като впечатляваща декорация. За играчите, които обичат да сглобяват, това също ще осигури часове забавление.

Нашият моделен комплект се отличава с изключително внимание към детайла. С иновативни строителни техники и боядисани части получавате реалистичен краен продукт. Високото качество и високата степен на автентичност правят този комплект търсен колекционерски артикул. Освен това са налични специални издания или официални лицензи за разширяване на колекцията ви.

Обща информация:
Потопете се в завладяващата история на оригиналния модел - 1953 Corvette Roadster, който е произведен преди 70 години и стартира легендарната линия Corvette. Научете за иновативното инженерство и уникалния дизайн, които превърнаха тази икона във вечна класика. С нашия моделен комплект вече можете сами да създадете и да се полюбувате на част от автомобилната история.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави